Србија

ЗАБРАНИЛИ МУ УЛАЗАК У ЗЕМЉУ! Милош Биковић на црној листи!

Због угрожавања националне безбедности.

Милошу Биковићу забрањен је улазак у Украјину

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као разлог је наведено угрожавања националне безнедности. Глумац се огласио овим поводом

Најпознатији српски глумац млађе генерације Милош Биковић проговорио је о забрани уласка у Украјину, која га је дочекала неспремног, а не крије да је и те како изненађен што се ово догодило.

Милошу Биковићу је забрањен улаз у Украјину до даљњег, а глумац је за Блиц.рс открио шта мисли о томе.

– Ово ми се први пут дешава, и надам се последњи. Насмејао сам се, како да реагујем на овако нешто. Морам да признам да немам неку велику жељу да идем тамо – казао је Биковић, додајући да је до сада био у неколико наврата у Украјини.

Глумац је рекао и да не разуме због чега би он био претња по националну безубедност Украјине и да је то за њега смешно и апсурдно.

– Ја јесам претња по безбедност, али своју, не националну безбедност Украјине. Очигледно они имају неко објашњење – насмејао се наш глумац.

Биковић је објаснио да постоји украјински сајт на ком су фотографије и датум рођења свих људи који су непожељни за украјински режим, као и извод из новина који објашњава због чега је одређена особа „непријатељ“.

– Ја сам наводно негде подржао неки антиукрајински став. Вероватно кад бих прочитао имало би још мање смисла – рекао је Биковић.

Биковић се у току ноћи неколико пута огласио на друштвеним мрежама овим поводом.

– Забрањен ми улазак у Украјину. Не знам како се на украјинском каже, али на српском имамо изреку: Наљутио се кмет на село, па… Даље знате и сами – навео је он, између осталог.

Извор: Блиц/Ало

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ