Srbija

ZABRANILI MU ULAZAK U ZEMLJU! Miloš Biković na crnoj listi!

Zbog ugrožavanja nacionalne bezbednosti.

Milošu Bikoviću zabranjen je ulazak u Ukrajinu

Loading...

Kao razlog je navedeno ugrožavanja nacionalne beznednosti. Glumac se oglasio ovim povodom

Najpoznatiji srpski glumac mlađe generacije Miloš Biković progovorio je o zabrani ulaska u Ukrajinu, koja ga je dočekala nespremnog, a ne krije da je i te kako iznenađen što se ovo dogodilo.

Milošu Bikoviću je zabranjen ulaz u Ukrajinu do daljnjeg, a glumac je za Blic.rs otkrio šta misli o tome.

– Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto. Moram da priznam da nemam neku veliku želju da idem tamo – kazao je Biković, dodajući da je do sada bio u nekoliko navrata u Ukrajini.

Glumac je rekao i da ne razume zbog čega bi on bio pretnja po nacionalnu bezubednost Ukrajine i da je to za njega smešno i apsurdno.

– Ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, ne nacionalnu bezbednost Ukrajine. Očigledno oni imaju neko objašnjenje – nasmejao se naš glumac.

Biković je objasnio da postoji ukrajinski sajt na kom su fotografije i datum rođenja svih ljudi koji su nepoželjni za ukrajinski režim, kao i izvod iz novina koji objašnjava zbog čega je određena osoba “neprijatelj”.

– Ja sam navodno negde podržao neki antiukrajinski stav. Verovatno kad bih pročitao imalo bi još manje smisla – rekao je Biković.

Biković se u toku noći nekoliko puta oglasio na društvenim mrežama ovim povodom.

– Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže, ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet na selo, pa… Dalje znate i sami – naveo je on, između ostalog.

Izvor: Blic/Alo

 

Loading...
loading...
loading...