Србија

СРБИЈА У ШОКУ! ХТЕО ЈОШ ЈЕДНОМ ДА СЕ ОКУПА ПРЕД ПОЛАЗАК: Стефан који се удавио недалеко од Паралије је син познатог певача!

Деветнаестогодишњи Стефан П. из села Печаница код Пожаревца, који се удавио на плажи Олимпик Бич, недалеко од Паралије, хтео је само још једном да се окупа пред полазак кући, а онда је нестао у таласима.

Несрећни младић је на летовање отишао са рођацима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На летовању су били недељу дана. Хтео је још једном да се окупа пред полазак. Ушао је воду, талас га је поклопио и он је једноставно нестао – кажу комшије из Печаница који су у контакту са Стефановим родитељима.

За Стефана комшије имају само речи хвале. Говоре да је био повучен, културан и тих.

– Златно дете, страшно је каква је трагедија задесила његову породицу. Да само није отишао тада у воду или да се се неко од купача нашао да му помогне… – јадикују комшије над судбином страдалог младића.

Подсетимо, несрећа се догодила близу куле где се иначе налазе спасиоци, али их у тренутку док се Стефан борио с таласима није било. Екипа хитне помоћи покушала је да реанимира младића, али нажалост безуспешно.

Родитељи младића су отпутовали у Паралију чим су чули трагичну вест,, а према последњим сазнањима, обдукција ће бити обављена у понедељак.

Братанац познатог хармоникаша

Како причају мештани Печаница, Стефан потиче из музичке породице. Наиме, отац му је локални певач Раде, а његов стриц је познати хармоникаш.

 

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ