Србија

ШОК ТВРДЊЕ У ЈАБУКОВЦУ! Давор није УБИЦА! Открили колико је новца пронађено код њиховог унука!

Фото: Pixabay.com

Радован и Милева, деда и баба осумњиченог Давора Пернића, кажу да је њега оставила мајка када је био мали.

– Давора и његовог брата Дамира одгајали смо као нашу децу. Живели су са нама у кући, и то након што их је мајка напустила кад су били мали. Повремено их је обилазио отац Славиша, код ког су понекад одлазили на салаш десетак километара од Јабуковца. Никада нису били проблематични – рекао је Радован.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је навео да је Давор у суботу ујутро отишао у полицију јер су га звали, а око поднева су инспектори дошли код њих у кућу.

Детаљно су претресали Даворову собу, затим целу кућу и окућницу. Отишли су после и код његовог оца Славише на салаш. Шта су тражили, ја заиста не знам. Давор ништа није причао о убиству Казимировића и надам се да нема везе с тим – рекао је Радован и додао:

– У војсци је заволео оружје. Имао је неке пушке, које је чувао у својој соби у кутији. Након армије Давор је покушавао да тражи благо, али је одустао. Код мене је имао све што треба, и храну и стан. Мој унук је до прошле године радио код приватника, у ауто-механичарској радњи, али се та радња затворила и од тада нема никакав посао. Не верујем да је он убица јер су код њега нашли само 315 евра – казао је Радован.

Даворова бака Милева плачући каже да њен унук није убица.

– Ја сам га подигла. То је добро дете. Није се никада тукао по селу нити је икоме дуговао новац. Кад је остао без посла, Давор се спремао да иде у Немачку да ради – прича бака Милева.

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ