Србија

ПРИЧА О БАЧЕНОЈ БЕБИ УПРАВО ПОСТАЛА ЈОШ ОДВРАТНИЈА! Мирјану је отац тукао, сумња се да јој је он помогао да се породи! А онда…

Фото: јутјуб

Мирјана Г. (33) породила се јуче у своме стану без надзора лекара, да би потом тек рођеног сина оставила у контејнеру у Жаркову, у пластичној кеси.

Дете је, срећом, спасено, а мајка пронађена и ухапшена. Она се терети за тешко убиство у покушају. Ипак, они који је познају кажу да не могу да верују да је Мирјана овако нешто урадила, јер је она “добра жена”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тачније, кум оца детета које је Мирјана оставила у контејнеру, који тврди да је познаје већ девет година и да су она и отац бебе дуго били заједно.

– Дуго се нисмо видели, али смо се чули телефоном. Знао сам да је трудна. Не могу да верујем да је ово урадила, а не може ни мој кум. Она је добар човек и добар друг – каже блиски пријатељ осумњичене, који је, како тврди, цео дан провео у полицијској станици са својим пријатељем, оцем бебе.

Како каже, она је дуго размишљала да ли да роди или не.

– Плашила се да се уда за њега, јер су често раскидали и мирили се. Размишљала је шта да ради, јер ако се разведу, неће имати где да се врати, отац неће хтети да је прими у кућу. Колико знам, током трудноће они нису често били у контакту. Он се радовао, желео је бебу – каже он.

Додаје да је сама Мирјана, по његовим речима, наводно имала бројне проблеме са својим оцем.

– Причала ми је да ју је отац тукао. Показивала ми је модрице и подливе. Плашила га се. Сумњамо да јој је он помогао да се породи у стану, иначе не знам како би могла све то сама да уради – казао је он.

Његов друг, отац бебе, тренутно је шоку, тврди.

– Не може да верује шта се десило. Све је сазнао од једне комшинице. Још увек не може да се дозове, али зна да ће тражити старатељство над својим дететом – каже саговорник.

Иначе, Мирјана је бебу оставила у контејенеру поред свог стана у улици Проте Милорада Павловића у Жаркову. Она већ има једног сина који би требало да овог септембра крене у школу.

 

Извор: Телеграф./Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ