Русија

ТАЈНЕ СЛУЖБЕ САД ОТКРИЛЕ ЈЕЗИВУ ИСТИНУ: Руси у завршној фази тестирања НАЈСТРАШНИЈЕГ ОРУЖЈА СВИХ ВРЕМЕНА!

Русија жели “аутономне” пројектиле у канистерима који се могу поставити на океанско дно и ту остати годинама и деценијама и који се могу активирати даљински.

Русија је дуго трагала за такозваним „аутономним“ оружјем које се може одвојити од конвенционалних начина испоруке – ракетним силосем или подморницом – и уместо тога, инсталирано у канистере које га штите од окружења. Затим, били би распоређени на дну океана, чекајуц́и све док се даљински не активирају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна од главних препрека с којом се Руси суочавају је потреба за равнотежом система, укључујуц́и и уграђену комуникацијску опрему, пре активирања. Напајање за било који систем мора бити константно, поуздано и способно да ради дужи временски период, без могуц́ности пуњења горива.

Решење за овај проблем са напајањем налази се у такозваним „нуклеарним батеријама“ или радиоизотопским термоелектричним генераторима (РТГ). РТГ производи електричну енергију користец́и термопарове који претварају топлоту ослобођену распадањем радиоактивног материјала.

РТГ се дуго користе као подршка операцијама у свемиру. Руси су их дуго користили за напајање удаљених беспилотних објеката на арктичком и планинском терену. -137 степени Целзијуса, нуспродукт цепљења У-235, сматра се идеалним радиоизотопом за војну примену РТГ-ова.

Министарство одбране и „Алл“ -Руски истраживачки институт за експерименталну физику, подређен Државној корпорацији за атомску енергију (РОСАТОМ), су 8. августа извели заједнички тест ракетног мотора на течно гориво, у коме је електрична снага од -137 Целзијуса „нуклеарне батерије“ одржавала равнотежно стање. Тест је изведен на Државном централном поморском полигону Ненокса (ГТсМП), тајном руском поморском објекту познатом као Војна јединица 09703.

Тест је био у изради око годину дана. Шта се тачно тестира и зашто, остаје тајна, али процена је трајала отприлике сат времена. То није укључивало стварно покретање мотора, вец́ неразорно тестирање РТГ напајање мотора.

Због овог руског оружја које је очигледно у завршној фази настала је права паника на Западу а нарочито у САД.

Можете претпоставити шта ће се догодити када Руси поставе ове канистере са стотинама нуклеарних пројектилила на дну мора близу обала потенцијалних непријатеља и све их активирају једним даљинским сигналом.

Евидентно је да је војна моћ Русије а посебно нуклеарна моћ далеко испред свих војних сила па и САД које знатно заостају нарочито у нуклеарном арсеналу.

Моћ америчке војске се деценијама заснивала на ударној песници “Шесте флоте” али са развојем хиперсоничног оружја Руси су одавно ту моћ превазишли. Треба знати да Американцу у развоју хиперсоничног оружја заостају за Русима бар 10 година и тешко ће их стићи јер су деценијама спавали на ловорикама и сопственом утиску о неограниченој моћи.

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ