Регион

Удавио се Србин, плажом одјекује КУКЊАВА И ПЛАЧ – није му БИЛО СПАСА !

Фото: јутјуб

Према незваничним информацијама јуче око 17 часова се у Олимпик бичу у Грчкој удавио старији човек из Србије.

Наш туриста, старости око педесет година, је наводно током купања доживео инфаркт, да би га затим поклопио талас и том приликом су му се плућа напунила водом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Управо се утопио старији човек из Србије у Олимпик бичу, наводно је доживео инфаркт, па се нагутао воде. Спасиоцима свака част, пошто су их кудили пре пар дана када се у овом месту утопио младић из Србије. Покушавали су да га оживљавају 15 минута. А хитне помоци нема нигде, ево сад је дошла тек. После пола сата… Мени је заиста било глупо да ово објавим. Али желео бих да апелујем на људе који на море долазе са својим родитељима, пријатељима и родбином који су у позним годинама, да их не остављају без надзора и да апелују на њих а и на остале старије особе да се не удаљавају много од обале (нема потребе). Жао ми је господина који је кукао из свег гласа, претпостављам да је син у питању… баш потресна и тужна слика – пише Јован Вуловић на фејсбук страници „Грчка инфо“.

– Човек је имао педесет година, дешавало се испред ресторана где смо ручали и видели све што се дешавало. Човек је имао проблеме са плућима, наишао је велики талас, преклопио га, нагутао се воде. Већ тад су мештани и људи са плаже звали спасиоце који су дошли неверовстно брзо, за њима је дошла медицинска помоћ, спасиоци су га оживљавали 15 минута, али помоћи није било. Човек који је кукао није његов син, већ пријатељ. Тако је нажалост било. Све службе су брзо функционисале. Били смо очевици догађаја тако да нема места неким причама да је било ко каснио – пише Зорица Мил на фејсбук страници „Грчка инфо“.

Како се незванично сазнаје, спасиоци су му одмах притекли у помоћ, и чак 15 минута су покушавали да га реанимирају, али безуспешно. Хитна помоћ је стигла мало после спасилаца и констатовали су смрт.

Да подсетимо, недавно је дечак из Србије. На сву срећу, извучен је из мора. Тада је већ био без свести, али је успешно реанимиран и хитно превезен амбулантним колима прво у дом здравља, а затим у болницу Ипократион у Солуну.

Подсећамо, 24. августа се у Олимпик бичу удавио младић (19) из околине Пожаревца, који је на море отишао са рођацима. Такође, данас се на срећу пробудио из коме дечак (5), који је 22. августа без свести извучен из воде у Пефкохорију.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ