Србија

РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ ЗГРОЗИЛИ СРБИЈУ! Утврђено шта је узрок смрти труднице из Мајданпека!

Фото: Pixabay.com

Сирота жена је преминула након бројних покушаја реанимације.

Због погоршања општег стања пацијенткиње она је била интубирана, уз давање атропина и адреналина

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ништа од тога није помогло. Резултати обдукције стигли су јуче

Т. И. (39) из Мајданпека, која је преминула после порођаја на Одељењу гинекологије Опште болнице у Мајданпеку, умрла је јер је искрварила. Она је непосредно пре тога родила здраво мушко дете.

Ово су резултати обдукције, коју су урадили стручњаци Завода за судску медицину из Ниша.

Наиме, према документацији, након што се Т.И. породила, дошло је до спонтаног избацивања постељице, која је била цела, али је дошло до обилног крварења. Породиља је мушко здраво дете на свет донела у суботу око 3:20 након поноћи.

Преминула је након бројних покушаја реанимације око 6:40.

Како се наводи у извештају, лекари су покушали да је ушију, али тада је дошло до обилног крварења, па је „покушано да се успостави више венских путева“, али је тада дошло до пада крвног притиска. Због погоршања општег стања пацијенткиње она је била интубирана, уз давање атропина и адреналина.

Међутим, све то није помогло.

Смрт Т.И. проглашена је у 6:40 у суботу. Незванично, све до доласка стручњака Завода за судску медицину из Ниша, тело несрећне жене чувала је полиција.

Такође, по непотврђеним информацијама, након обдукције, сви налази су предати у Тужилаштву, које би требало да установи да ли је било пропуста медицинског особља приликом порођаја Т.И.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ