Србија

ИСТОРИЈСКА ИЗДАЈА ЈЕ УПРАВО ПОЧИЊЕНА! Траже Вучићев ПОТПИС! Дачић на челу ПОБУНЕ!

Обавештени извори тврде да су појединим социјалистима значајно порасли апетити уочи предстојећих избора.

Високи функционери СПС спремају политичку уцену за СНС и председника Александра Вучића!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, најмање тројица људи из самог врха СПС траже да се даља сарадња са напредњацима услови тиме да Вучић пре парламентарних избора писмено гарантује да ће Дачић након гласања бити нови мандатар.

Обавештени извори тврде да су појединим социјалистима значајно порасли апетити уочи предстојећих избора.

– Многи у врху СПС инсистирају на томе да Дачић буде премијер, Поједини чак захтевају од врха странке да даљу сарадњу са напредњацима услове тиме да Вучић пре избора гарантује СПС да ће Дачић бити нови мандатар за састав нове владе. Уколико се то не деси, по том предлогу, социјалисти ће прећи у опозицију – објашњава извор из самог врха СПС.

Према његовим речима, рачуница „побуњеника“ каже да Вучић, после најављеног бојкота избора дела опозиције, има ослабљену преговарачку позицију и да му никако не треба да се качи са СПС.

– Они верују да Вучић мора по сваку цену да сачува коалицију са СПС јер само тако задржава висок легитимитет – преноси извор.

Да у овој причи има истине могла би и да потврди изјава лидера ЈС Драгана Марковића Палме, Дачићевог коалиционог партнера, који је рекао да би Дачић требало да буде премијер. Додуше, Палма је то рекао објашњавајући да је Дачић идеалан кандидат.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ