Регион

ИЗГИНУЛИ У ПОВРАТКУ СА СВАДБЕ! Дете (12) МОМЕНТАЛНО ИЗГУБИЛО ЖИВОТ, мајка издахнула после БОРБЕ!

У саобраћајној несрећи која се догодила у хрватском месту Храстју код Светог Ивана Зелине, погинуо је дечак, док су родитељи били у коми. Два дана касније преминула је и његова мајка.

Несрећа се догодила када се четворочлана породица враћала са свадбе. Њихово возило слетело је у канал и ударило бетонски стуб и ограду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од силине удара 12-годишњи дечак преминуо је на лицу места, његови отац и мајка су били у тешком стању, док је сестра ван животне опасности.

Не престајем да се тресем од ужаса кад сам сазнала за несрећу и да маленог више нема. Прави, мали радознали школарац који се уклопио у сваку средину где год би дошао. Чули смо да траје борба за живот његове маме у КБ Дубрава, те су нажалост шансе један посто да преживи – рекла је једна од блиских особа одмах након несреће.

Дечакова мајка, на жалост није преживела. Преминула је у уторак увече у болници, док је њен муж и даље у критичном стању. Девојчица, срећом, није претрпеле повреде опасне по живот.

– Отац има повреде плућа и обе ноге, те је и он у индукованој коми и чека га операција, а малена ће, колико смо чули, бити добро јер јој је кук без операције враћен на место. Иако је и њена повреда тешка, она срећом није животно угрожена – додала је комшиница четворочлане породице.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ