Србија

Бојкотују изборе у Београду, а у Приштини им све идеално: Вучић разоткрио потезе противника пред изборе!

Вучић је казао да је захвалан Србима који су подржали Српску листу и разумели да је јединство неопходно.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је пред нашом земљом тежак период за решавање косовског питања и оценио да да таксе од 100 одсто, које је увела Приштина, не би било да је међународна заједница хтела да изврши прави и стварни притисак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је њихово чедо, они су му направили колевку и љуљали га, а сад наводно не могу да изврше утицај, било какав. Ја сам сигуран да могу и надам се да ће у наредном периоду – рекао је Вучић.

Председник је изразио уверење да ће Срби на КиМ изабрати да гласају за Српску листу, не зато што су, како каже, идеални кандидати са те листе, или он лично, већ зато што је то једини начин да опстанемо, да заједно радимо, да преживимо и да се боримо за будућност.

Вучић је казао да је захвалан Србима који су подржали Српску листу и разумели да је јединство неопходно. Додао је и да вероватно никада јавно неће моћи да се изнесу у јавност подаци колико је било притисака на све друге да изађу, не би ли узели глас Српској листи. која учествује на косовским изборима и додао да је било доста притисака на све друге да изађу на изборе само да би узели глас тој изборној листи.

Ми имамо обавештајне о различитим притисцима на поједина лица само како би се Српској листи обезбедио што мањи утицај и што мање гласова, што мањи утицај Београда. Сви други који су се кандидовали – Јаблановић, Рашић и Трајковић…Они који би да бојкотују изборе у Београду, а не би у Приштини. Тамо су услови идеални, величанствено добри за Србе. Толико о њиховој принципијелности – рекао је Вучић новинарима јуче у Никинцима.

На молбу за коментар изјаве Бошка Обрадовића, којом најављује промену власти на улицама, Вучић је одговорио:

– Хоће, хоће, као и раније, до Ускрса – рекао је председник.

Председник Александар Вучић рекао је након показне вежбе у Никинцима да је Србија полицијски и војно неупоредиво снажнија него у последњих 30 година, а биће, како каже, двоструко снажнија и то за веома кратко време.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ