Свет

ХОРОР! БАКУ УБИЛИ КУЋНИ ЉУБИМЦИ! Свашта се издешавало када је остала сама са њима!

Арлин Рена (67) умрла је након што су је њени пси изуједали на смрт у њеном дому у Њујорку.

Њу је у несвесном стању пронашао њен супруг Џо око 16 часова, саопштила је полиција. Несрећна жена је преминула у кући где је доживела напад.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Џон Тејлор, бивши Ренин супруг, објавио је да је његова „средњошколска драга“ умрла „случајно код куће“ на 31. рођендан њихове ћерке Џилијан.

Полицијска истрага открила је да су јој ране настале од угриза, а истражује се да ли је напад починио један или оба њена љубимца.

У време напада нико други није био код куће у Плејанској долини, саопштила је полиција. Пси су одведени из куће, а о њиховој судбини одлучиће судија.

Тејлор је своју бившу супругу, са којом је био у браку 21 годину, описао као „најслађу, најнежнију, даровиту и дивну жену“ у јучерашњем посту на Фејсбуку.

Написао је: „Моје срце и моја породица су сломљени због изненадне, неочекиване и трагичне смрти моје драге средњошколке, моје прве жене, мајке нашег троје деце, баке наше Ели“.

„Људи попут Арлин никада се не могу заменити, они могу само да живе у нашим срцима заувек, и сви бисмо требали да учимо из њиховог примера да будемо бољи људи, да покушамо да будемо сличнији њима“, написао је он.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ