Србија

НОВИ САД ПОД ОПСАДОМ! Тражи се убица! Све полицијске патроле на ногама!

Фото: јутјуб

У потрази за убицом који је у понедељак око 22. сата ликвидирао Црногорца Жељко Булатовић (55) у Новом насељу. Међутим убица је још увек у бекству иако је је јуче блокиран кварт.

Како нам је потврђено у новосадској полицији, потрага још траје, али друге информације не могу да откривају. Булатовић је убијен хицем из пиштоља испред петоспратнице у којој је наводно живео претходних неколико месеци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мотив ликвидације је највероватније освете за убиство Мирослава Лазаревића у Источном Сарајеву 16. октобра 2016, за које су осуђени Саша Видовић (35) и Александар Булатовић (31), син убијеног Жељка Булатовића. Видовић је осуђен на 20 година, а Булатовић на 19 година робије.

Мирослав Лазаревић (32), био је члан ауто-мафије из Источног Сарајева, а убијен је 16, октобра 2016. године у такође у сачекуши. Злочин се догодио око два сата иза поноћи када су извршиоци на Лазаревића отворили ватру док се аутомобилом “голф 7” возио кроз Београдску улицу.

Лазаревић (32) је убијен хицима из аутоматске пушке пронађене у БМW X 5, који је недуго након убиства запаљен у Алеји липа у Сарајеву. Чак 23 чауре пронађене су на месту убиства Лазаревића, и неколико фрагмената зрна извађених из тела и гардеробе убијеног испаљени из аутоматске пушке која је пронађена у запаљеном БМВ.

Супруга убијеног Бранка Лазаревића током сведочења је тражила да се оптужени најстроже казне за злочин, који је назвала „подмуклим и кукавичким чином“. На питање председника судског већа ова мајка троје деце рекла је да захтева и одштету, али износ није прецизирала наводећи да ништа не може да намири штету и бол њене породице.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ