Србија

САМО ЈЕ ПАО! Тенисеру позлило, Хитна помоћ одмах интервенисала!

Фото: Pixabay.com

У породичној кући Лепе Брене и Бобе Живојиновића једна наизглед обична ситуација завршила се умало трагично – глави породице је позлило па је морала да реагује Хитна помоћ, сазнаје Курир Старс.

Наиме, челници „Гранд Продукције“ познати су као прилично весели домаћини, а њихова кућна славља дуго се памте. Овог пута догодило се то да је некадашњи тениски ас два дана пио без престанка, што је кулминирало тиме да му је позлило па је мало фалило да заврши у болници на испирању желуца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Боба не штеди ни на храни ни на пићу. Недавно је организовао дружење у просторији за славља која се налази тик уз вилу Живојиновића и цео претходни дам је у кухињи спремао бројне укусне специјалитете, по чему је иначе такође познат.

А где је добра клопа, ту су и скупа жестока пића. Док је припремао гозбу, лагано је пијуцкао виски. Знајући да је добар домаћин и да из његове куће нико никад није отишао гладан и жедан. Боба је другаре форсирао да једу и п8ију. И сам је такође пио, отварајући флашу по флашу – открива извор Курир Старса и додаје:

У једном тренутку Боба је само пао на двосед јер му се слошило. Чим су му присутни притрчали, изустио је да му је добро и да то није ништа. Ипак, није могао да уистане. Позвали су Хитну помоћ, која је дошла у року од 10 минута. Прегледали су Живојиноивића и констатовали да је у лошем стању због алкохола али да нема потребе да га возе у болницу. Брена се толико уплашила за супруга да је у тренутку почела да се гуши – додаје извор.

Како се сазнаје, Боби је сутрадан било много боље, али је прележао цео дан. Брена је набводно била љута на њега.

Њој није било свеједно. Не свиђају јој се такви скупови, којима присуствују и њихова деца Стефан и Виктор, као и Филип, Александра и њихови пријатељи. Често долазе Милош Теодосић, Ацо Пејовић и остала екипа са којом се друже – закључује извор.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ