Свет

Мајка продала близанце због дугова и НОВОГ ТЕЛЕФОНА, а кад је то сазнао отац урадио је нешто ЈОШ ГОРЕ!

Фото: јутјуб

Бизарни случај у којем је мајка продала своје тек рођене близанце за неколико хиљада фунти, окончан је срећно, пошто је несавесна мајка ухапшена, док су малишани предати на чување баби и деди.

Жена за коју је наведено да се презива Ма из Кине, продала је своје тек рођене близанце за 7.400 фунти како би отплатила дугове са кредитних картица и купила себи нови мобилни телефон. Дечаке млађе од две недеље продала је у две различите породице које живе 700 километара даље од њеног родног града. Како се наводи, жену и њеног партнера, којем је само наведено презиме – Ва, ухапсила је полиција, а бебе су предате на чување баби и деди.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је открила да је жена близанце родила прошлог септембра , а како су били рођени превремено, смештени су у инкубатор. Њен партнер се том приликом није се појавио у болници, због чега је она одлучила да децу прода странцима. Кинески медији преносе да је рекла да је то урадила јер је „без динара и у великим дуговима“, као и да јој њена породица није помогла јер не одобравају што је затруднела пре брака.

Отац деце се наводно јавио тек кад је сазнао да је продала децу како би затражио свој део зараде и тиме отплатио коцкарске дугове.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ