Србија

После неколико дана, пронађено тело ПОЗНАТОГ СПОРТСКОГ РАДНИКА !

Фото: Pixabay.com

Тело познатог спортског радника Предрага Матића (57), из Параћина, у стању распадања, пронађено је среду по подне у његовом стану у Улици Светог Саве у том граду.

Тело познатог спортског радника Предрага Матића (57), из Параћина, у стању распадања, пронађено је среду по подне у његовом стану у Улици Светог Саве у том граду. Мртвог Матића пронашла је полиција која је ушла у стан на позив професионалног управника зграде, а лекарка је потом констатовала да је смрт наступила природним путем, пре осам до 10 дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Станари су ми пријавили да се зградом шири неподношљив мирис, па сам послао одржаваоца зграде да провери подрум и поткровље, али ништа није открио. Код Предрага, улазна врата су била одшкринута, постављена патика, а комшије су рекле да он често оставља тако да се стан луфтира. Звонио сам и куцао, али нисам смео да уђем, па сам позвао полицију. Позорник је констатовао да је човек мртав, а докторка је установила да је инфаркт у питању – каже Алексанадар Живковић.

Матић је живео сам, није био ожењен нити има децу, па је полиција контактирала са његовом рођеном сестром која са породицом живи у Јагодини, а која је сутрадан дошла да узме смртовницу и обави формалности. Комшије овог спортског радника у неверици су због Матићеве задесне смрти јер је, кажу, био релативно млад човек, а нису знали да је имао здравствене проблеме. Након увиђаја, полиција је обезбедила стан на четвртом спрату, поставила траку, а кључеве предала професионалном управнику зграде. Потврђено нам је да је у питању задесна, природна смрт, па није наложена ни обдукција.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ