Србија

Србија на ногама! Породица УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ донела изненађујућу одлуку!

Ненад Шипка, директор приватног Центра за форензичка истраживања из Новог Сада, већ две године покушава да докаже да певачица “Гранда” Јелена Марјановић (33) није убијена 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи. Сада говори о новим детаљима из истраге.

У Вишем суду у Београду почело је, оно што се у медијима означава као “суђење деценије”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, само дан након почетка суђења Зорану Марјановићу, породица убијене Јелене Марјановић је донела одлуку да неће тражити од Вишег суда у Београду да им се призна статус оштећених.

То је на свом Фејсбук профилу саопштио директор приватног Центра за форензичка истраживања из Новог Сада, Ненад Шипка.

– Теодора Крсмановић, њен деда и деда покојне Јелене – Миодар, неће од Вишег суда у Београду тражити да им се призна статус оштећених. Ту одлуку су донели услед јавно објављених злонамерних и неистинитих тврдњи да Теодору Крсмановић интересује имовина остала иза покојне Јелене. Таквој одлуци кумовало је и понашање одбране Зорана Марјановића, која је систематски вређала и омаловажавала Ненада Шипку, директора ЦФИ доо из Новог Сада, кога је Теодора Крсмановић ангажовала да изврши реконструкцију убиства њихове Јелене, због чега је он и поднео приватну кривичну тужбу против адвоката Делибашића – стоји у саопштењу.

Подсећамо и да је сам окривљени Зоран Марјановић, у јавним наступима почетком јула месеца, износио претње и клетве, тврдећи да су “џелати некада носили мачеве, а данас оловке”.

– Теодора Крсмановић је закључила да Више јавно тужилаштво Београд не жели да се у предмету као њен пуномоћник појави адвокат Предраг Савић, нити као стручно лице ЦФИ доо Нови Сад и стога је одлучила да не подносе захтев суду за доделу статуса оштећених и да Више јавно тужилаштво Београд самостално, са свим одговорностима свог положаја у кривичном поступку, заступа оптужницу – стоји у званичном саопштењу.

Пуномоћник адвокат Предраг Савић и Ненад Шипка добијали су различите претње и увреде на њихов рачун, а адвокату Савићу је излупан и аутомобил.

– Адвокат Предраг Савић и директор ЦФИ доо Нови Сад Ненад Шипка се надају да је ово саопштење довољно да задовољи основно интересовање јавности – наводи се у саопштењу Ненада Шипке.

Подсетимо, Јелена Марјановић је убијена 2. априла 2016.године на насељу у Борчи. Вест која је највише потресла српске медије и целокупну јавност је управо ко је убица покојне певачице. Зоран Марјановић, супруг убијене певачице, који је оптужен за убиство, изјаснио се након читања оптужнице, да није крив.

 

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ