Србија

Жена отишла у школу по сина, и више се није вратила! Породица забринута!

Маја Ивановић Димић из крушевачког места Пепељевац је у уторак преподне отишла из куће и од тада се никоме није јавила. Муж и двојица синова, од 17 и 15 година, забринути су, јер не знају ништа о њој.

Према речима њеног супруга Ивице Ивановића, један од синова је видео мајку тог дана у школи, на родитељском састанку, а потом је, наводно, у 15.15 прешла границу на прелазу Хоргош. Супруг, који је камионџија и како сам каже, вози по белом свету, на питање шта је могло да се деси са супругом каже:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Верујте да не знам. Чуо сам да је наводно отишла с неким момком из своје младости. Па, којим момком, кад смо ми у браку 20 година, од њене 15-те? А пре него што је отишла, звала ме њена другарица да ми каже да се моја жена спрема да побегне за Беч. Она нема ни Фејсбук, ни Вибер, ни Wхатсапп, ништа, није имала ни пасош – прича муж.

Према његовим речима, не зна шта да мисли. Синови су му, каже, у тешком стању јер не знају шта је с мајком. Он планира да у понедељак, јер се тада враћа кући, оде у полицију и пријави нестанак. Како тврди, његова мајка је већ била и полиција је сачинила записник.

– Ноћ пре нестанка смо причали телефоном, до 3 ујутру, питао сам је да ли им нешто фали, јер ја радим да зарадим за целу породицу. Ништа ми тада није рекла – прича Ивица Ивановић.

Извор: Курир

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ