Србија

КОНАЧНО СЕ ОГЛАСИО И ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ: ПАЛЕ ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ! ЊЕГОВЕ РЕЧИ ПОДИГЛЕ СУ СРБИЈУ НА НОГЕ!

Након што је познати српски редитељ Предраг Гага Антонијевић најавио снимање нове телевизијске серије „Певачица“, која ће бити инспирисана случајем убиства Јелене Марјановић (33) 2016. у Борчи, огласио се и супруг настрадале звезде „Гранда“, који се оштро противи овом потезу.

Зоран Марјановић (41), уједно и осумњичени за убиство супруге, каже да су ово покушаји да се заради на злочину који већ три и по године мучи његову породицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да ли постоји неко истакнут у својој бранши или неко ко тек жели да се истакне, а да се не дотакне идеје о заради или злоупотреби овог злочина, у ком је свирепо убијена једна дивна супруга и мајка, а да потом ја, као њен супруг, будем психо-физички злостављан и невин прогоњен три и по године? И то од тих који је требало да расветле злочин и пронађу правог убицу – каже Марјановић, алудирајући на суђење које је почело прошле недеље у Вишем суду у Београду.

Познати редитељ најавио је да ће серија, која почиње са снимањем марта 2020, бити спој научне фантастике и чињеница које претходне три и по године прате случај убиства певачице. Антонијевић је навео и да ће у центру пажње овог ТВ формата бити црни и бели магови, а који су у више наврата довођени у везу са злочином у Борчи. Ипак, супруг убијене певачице наводи да су протекле године биле тешке за његову породицу, те да не подржава идеју да се од трагедије прави серија.

– Питам се само докле више са оваквим стварима? Зашто не направе филм о тридесетогодишњем страдању српског народа? О томе како сваки други човек има канцерогено обољење и како фрижидери људима служе само за лекове, а не храну? Нека скупи храброст и о томе прави филм, а нека оставе више моју покојницу да у миру почива. Категорички се противим популаризацији магова и тих негативних сила, које се све више на овим просторима популаризују путем разних емисија и филмовима. Треба заштитити православље, које је на све већем удару – каже Марјановић.

Суђење

Иначе, прошле недеље у Вишем суду у Београду одржано је припремно рочиште пред почетак суђења Зорану Марјановић, оптуженом да је убио супругу Јелену 2. априла 2016. у Борчи. Марјановић је изјаснио да није крив за злочин који му се ставља на терет, а главни претрес у овом случају заказан је за 5. октобар.

 

Извор: Курир.рс/ Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ