Регион

Полиција ухапсила мушкарца који је претукао невенчану СУПРУГУ!

Фото: Pixabay.com

Полиција је ухапсила Милана Р. (36) из Гроцке код Београда због сумње да је брутално претукао невенчану супругу М. А. (33), а потом наводно покушао да натера друга да има сексуалне односе са њом.

Случај се догодио 11. септембра, а нападнута жена је, на сву срећу, успела некако да побегне од насилника и позове полицију

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жртва је тог дана одлучила да напусти мужа, јер више није могла на трпи малтретирање и отишла је код својих у Шабац. Милан Р. никако није могао да се помири с тим, па је с другом Далибором кренуо да је врати кући у Гроцку. Када ју је нашао, молио ју је, свашта јој обећавао и некако је успео да је убеди да крене с њим и његовим другом. Међутим, повратак кући се несрећној жену врло брзо претворио у пакао – каже неименовани извор Српског телеграфа.

Око 23 часа аутомобилом су напустили Шабац, а Милан Р. је одмах почео да малтретира супругу. Најпре ју је вређао и свашта јој говорио, а затим се зауставио на путу ка Гроцкој на непознатој локацији где је несрећна жена доживела стравичну тортуру.

– Насилник је избацио супругу из возилу, па је почео брутално да је удара песницама по глави и чупа за косу. Како му ни то није било довољно, несрећној жени је потом скинуо сву одећу и друга терао да има сексуални однос са њом – објашњава извор листа.

Срећом, Далибор је то одбио, па је Милан вратио жену у кола и наставили су пут ка Гроцкој, где су стигли око три сата ујутру.

– Када су стигли испред куће, М. А. је успела да искористи тренутак непажње супруга док је причао са другом и спасе се. Истрчала је из возила и тако гола, без одеће на себи, побегла код првог комшије. Човек је био шокиран када је угледао уплакану жену. Одмах је позвао полицију која је убрзо привела насилника у станицу – каже саговорник.

Несрећна жена је потом превезена на преглед у Ургентни центар, где су јој констатоване повреде. Током истраге биће утврђене све околности овог случаја.

Извор: Телеграф.рс/ Република

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ