Свет

Другови умрли један за другим! Нико не зна шта се дешава!

Најмање три мушкарца су преминула, а четири се налазе у тешком стању у болници након што су се, како се сумња, предозирали на једној прослави у америчком граду Питсбургу.

Хитна помоћ добила је позив да петорица младића, са наранџастим наруквицама, леже без свести у једном стану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По доласку на лице места лекари су пронашли и шесту жртву како без свести лежи у лифту, док су седмог младића пронашли без свести на улици недалеко од зграде из које је стигао позив на помоћ.

Двојица од петорице младића у стану преминули су пре доласка лекара, док су сви остали у бесвесном стању превезени у болницу. Младић који је пронађен у лифту преминуо је недуго након тога.

Полиција је одмах изашла на лице места, а први резултати истраге указују на то да су се највероватније предозирали. Верује се да су младићи били на журки, највероватније у неком од градских клубова, с обзиром на то да су носили наруквице које омогућавају улаз у клуб.

Засад није познато да ли су наркотике конзумирали у клубу или су дрогу узели по повратку кући.

У први мах се веровало да су се можда отровали угљен-моноксидом, али након детаљне претраге зграде, установљено је да је све уреду са вентилацијом. Резултат обдукције би требало да потврди тачан узрок смрти.

– Верује се да је у питању изоловани инцидент прекомерене употребе наркотика. Истрага је и даље у току – саопштили су из полиције.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ