Србија

Полиција открила мотив САМОУБИСТВА девојчице !

Фото: Pixabay.com

Тело 19-годишње К. Р. пронађено је у ноћи између недеље и понедељка на плочнику испред зграде у Карађорђевој улици у Панчеву.

Како се сазнаје, тело су пронашли случајни пролазници, а сумња се да је несрећна девојка извршила самоубиство због љубавних проблема!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Случајна пролазница затекла је тело тинејџерке испред зграде и одмах позвала Хитну помоћ и полицију. Лекари су убрзо изашли на лице места, али су, нажалост, могли само да констатују смрт несрећне девојке – каже извор.

Катарина се бацила кроз затворен прозор, што је у првом тренутку унело сумњу у начин на који је страдала.

Није било јасно да ли се убила или је пала несрећним случајем или ју је пак неко гурнуо. Истрага је, међутим, врло брзо дала резултате – каже саговорник наводећи да је Катарина заправо кобне вечери одлучила да дигне руку на себе због проблема који је имала са дечком.

– Тинејџерка се недељама пре него што је пронађена мртва жалила на проблеме са момком. Наводно се и кобне вечери посвађала с њим – додаје извор и објашњава да је Катарина и раније најављивала да ће извршити самоубиство.

Полиција испитује све околности овог случаја. Станари зграде испред које се догодио овај случај још увек су у шоку.

Све комшије причају о томе цео дан! Колико сам схватила, девојчица није из наше зграде. У једном тренутку сам током ноћи чула врисак, али не знам да ли то има везе са овом трагедијом. Ко зна шта се десило, у сваком случају, велика туга – каже станарка.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ