Србија

Још једна особа УХАПШЕНА због МАСАКРА у ЈАБУКОВЦУ !

Маја Б. (25) ухапшена је данас и приведена на саслушање код тужиоца због сумње да је помагала Давору П. (35) у четвороструком убиству у Јабуковцу, сазнаје „Блиц“.

– Након хапшења, Давор је рекао да злочин није сам испланирао и да је имао помоћ. Он је чак на саслушању рекао да је она пуцала – објашњава наш саговорник близак истрази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како „Блиц“ сазнаје, полиција је ухапсила Мају када је сакупила материјалне доказе против ње. Она је тренутно код тужиоца и највероватније ће одговарати за саучесништво у тешком убиству.

Подсећања ради, Давор П. је први пут Мају поменуо након хапшења, рекавши да је хтео да јој помогне да сакупи новац за операцију тумора.

Тврдио је да ју је упознао преко Фејсбука, али да се нису видели. Она живи у Јабуковцу и удата је. Убрзо је променио изјаву код тужиоца и рекао да је Маја све смислила и чак и убила четворо људи и то зато је знала да имају новца – додаје наш извор.

Осумњичени Давор П. је на саслушању наводно изјавио и да је Маја Б. пуцала из пушке.

– Казао је да о свему има преписку у свом телефону, тако да ће бити урађено вештачење телефона – наводи наш извор.

Да подсетимо, Давор П. (35) осумњичен да је у јабуковачком засеоку Веља Вратна 7. августа извршио четвороструко убиство у коме су настрадали Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Љубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53).

Давор П. пао је на полиграфском испитивању и, осим што је признао злочин, показао је и место где је закопано оружје.

Маји Б. одређен је притвор до 30 дана.

Извор: Блиц.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ