Спорт Србија

ПОСЛЕ одиграног меча у КИНИ, играч се повукао из РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ !

Цедевита Олимпија савладала је ФМП у четвртфиналу АБА Суперкупа, али је по навијаче Србије завршетак овог меча имао много већи „гравитас“ него за друге, пошто је досадашњи репрезентативац Србије Марко Симоновић објавио да се пензионише из репрезентативног дреса.

Симоновић је после победе своје екипе резултатом 101:92 обелоданио детаље своје одлуке Моззарт спорту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јако, јако боли неуспех у Кини. Сви смо имали јако велику жељу да освојимо медаљу. Ма не само медаљу, хтели смо да освоји злато јер смо стварно осетили да то можемо. Имали смо таленат, имали смо хемију, играли смо и играли се кошарке. Нажалост, дошао је један слаб дан и ето. Морам да се опростим без медаље. Очекивао сам да ће барем бити медаље – разочарано је саопштио Симоновић.

Како каже, ову одлуку донео је још током квалификација.

– Да, да… Решио сам док смо играли квалификације. После првенства, то је то. Мислим да је било доста са моје стране, сада морам и породици да се посветим, време је мало за млађе, да играју, да преузму, да носе и надам се да направе успехе – додао је бивши кошаркаш Црвене звезде.

Није могао да сакрије жал због неосвојене медаље на минулом Мундобаскету, али је свестан шта је све репрезентација постигла док је он играо у њеном дресу.

– Шест година, две медаље. Жао ми је што сада није био опроштај са неком медаљом, али Боже мој – закључио је Марко Симоновић.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ