Србија

Стиже промена: Вучић донео коначну одлуку !

Александар Вучић, председник Србије и лидер СНС-а, почетком септембра је најавио промене у странци и поновио да ће бити промењено најмање 50 одсто људи на листи за посланике.

За пет или шест ресора у Влади биће пронађена нова персонална решења, пошто они који су до сада обављали те дужности нису постигли резултате који се од њих очекују или су се уморили и време је да своје позиције препусте онима који ће тај посао радити са више елана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одлука о смени министара донета је на предлог Александра Вучића, лидера Српске напредне странке, која је добила већинску подршку грађана на претходним изборима. Како наводи лист Ало, Вучић је ту одлуку донео након консултација са својим најближим сарадницима протеклог викенда пошто се вратио из САД, где је присуствовао заседању Генералне скупштине Уједињених нација.

– Пет или шест министара биће промењено пре избора. Србија не може да чека, те ће они који нису спремни да се боре и који нису постигли задовољавајуће резултате бити убрзо смењени. Вучић је и раније често понављао да на најважнијим функцијама нема места за оне који нису спремни да се потпуно посвете борби за интересе Србије и њених грађана, а они који то нису схватили увериће се у то на сопственом примеру – наводе извори и додају да ће веома брзо бити позната имена свих оних који више неће седети у Влади Србије.

– Србија убрзаним кораком напредује на свим пољима, што се јасно види по извештајима свих светских агенција. Пре неки дан је и рејтинг агенција „Фич“ повећала кредитни рејтинг Србије са ББ на ББ+, са стабилним изгледом за даље побољшање. Они који тај темпо не могу да прате морају да препусте своја места новим људима који ће се залагати и водити земљу у нове успехе – наводе извори и додају да ће премијерка Ана Брнабић и Александар Вучић, председник Србије и лидер СНС-а, ускоро изаћи са именима нових чланова Владе.

Вучић најавио велике промене

Александар Вучић, председник Србије и лидер СНС-а, почетком септембра је најавио промене у странци и поновио да ће бити промењено најмање 50 одсто људи на листи за посланике, као и да ће та листа бити подмлађена. „Најмање 50 одсто министара ћемо променити“, поручио је Вучић истичући да жели свежу крв и људе који ће донети нову енергију.

Он је казао да ће зато отворити „нове вентиле за нове људе“, не само младе већ и старије који нису могли да докажу своје способности. Додао је да су неки већ седам година министри и да ће морати да се суоче са променама.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ