Србија

Због бачене бомбе, ПОЛИЦИЈА је ухапсила познату српску певачицу !

Певачица и бивша чланица групе Министарке тренутно је главноосумњичена за напад на студио „ФМ Плеј“, са чијим је власницима већ дуже време у сукобу

Певачица Едита Арадиновић биће саслушана у полицији због експлозивне направе која је у суботу рано ујутру бачена на просторије продуцентске куће „ФМ Плеј“, сазнаје Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, ручна бомба кашикара бачена је током ноћи, а на сву срећу нико није повређен јер су власници Милош Рогановић и Филип Милетић, као и њихови сарадници, у том тренутку били одсутни.

Напустила групу

– Досадашња истрага показала је да је једини сукоб који су власници ове куће имали био с певачицом Едитом Арадиновић. Наиме, Арадиновићева је имала уговор с продуцентском кућом вредан 150.000 евра још у периоду кад је била чланица групе Министарке, али је прошле године одлучила да га прекрши и напусти бенд, због чега је дошло до проблема и свађе између некада блиских сарадника – прича наш извор из истраге и додаје:

– У овом тренутку она је једина осумњичена за напад, па ће у складу с тим бити саслушана. Рогановић и Милетић су испричали да, осим овог, нису имали ниједан проблем који је могао да резултира бомбашким нападом – додао је наш саговорник.

Како су власници „ФМ Плеја“ раније испричали за Курир, о инциденту су их обавестиле комшије.

– Комшије из кафића су нас позвале ујутру и рекле да су поломљена стакла на нашим просторијама. Филип и ја смо дошли и у првом тренутку нам је деловало као да је реч о покушају пљачке. Провирили смо јер нисмо могли да отворимо врата студија, тада смо видели осигурач на поду и позвали полицију – објаснио је Милош Рогановић и додао да сумња да је неко најпре разбио прозор, а потом убацио бомбу.

Материјална штета

На његове речи надовезао се Филип Милетић, који је навео да је срећа што нико није повређен, али да је причињена велика материјална штета.

– Гелери су све уништили. Реч је простору од око 100 квадратних метара с терасом, а унутра је доста стакла. Компјутери су оштећени, али се искрено надамо да нам је хард-диск сачуван јер на њему чувамо материјал с којим радимо. Верујемо у полицију, на њима је сада да пронађу особу која стоји иза овога – казао је Милетић.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ