Спорт Србија

ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ после победе проговорио о свему !

Фото: јутјуб

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није ликовао после тријумфа његовог тима над Олимпијакосом.

Напротив.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милојевић је у разговору за ТВ Арена спорт, непосредно по завршетку меча на „Маракани“, отворио душу.

Тренер Звезде је емотивно говорио не само о вечерашњем успеху, већ и о свему што је претходило дуелу са Олимпијакосом.

„Ја нисам велики тренер. Ја сам само човек који се труди да ради што боље свој посао. Историја је далековида и видећемо шта је и како ко радио. После Партизана се створила атмосфера која нам је тешко пала. Мене су смењивали поједини, немају потребе за тим, ја ћу сам да одем кад буде требало. Ја сам војник Црвене звезде. Рекао сам момцима да изађу и да одиграју за нас. Стварно је после Партизана створен енормни притисак. Имам јако добру дружину, сви волимо Црвену звезду. Кад буду тражили да одем ја ћу отићи“, рекао је Милојевић и додао:

„Живим за овакве тренутке. Данас ми цео дан звони телефон порукама из Грчке у којима ми пишу да ћу бити смењен ако данас не победимо. Ето да кажем да сам се спасао“.

„Ја само чекам следећи тренинг, ако га дочекам, са својим момцима. Велики притисак је био, не знам из ког разлога. Требало нам је нешто овако. Били смо бомбардовани пре утакмице, али није ни битно. Честитам целој звездашкој јавности. Осећали смо атмосферу. Видели сте да је на терену прштало све. Дали смо све од себе“.

Звезда је сада друга на табели Групе Б.

„Не размишљам о томе што смо други. Размишљам о тренуцима задовољства и размишљам само о наредном тренингу и наредној утакмици. Докле ћемо да стигнемо, то ћемо видети. Само Бог то зна. Ја сам овде док ми се не каже другачије, немам никакав проблем. Докле будем бићу. Србија је ово, ја све то разумем“, закључио је Владан Милојевић.

Извор:Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ