Свет Србија

Ударна вест: Полиција ухапсила ЈОКИЋА !

Невероватно, полиција је ухапсила Страхињу Јокића (37), старијег брата српског репрезентативца и аса Денвер Нагетса Николе Јокића, ухапшен је у Денверу због сумње да је напао, гурнуо и давио једну жену!

Страхиња је у четвртак увече, према информацијама „Денвер поста“ из полиције, био у свом стану са једном женом. У једном тренутку, жена је желела да напусти апртман, али старији Јокић је грубо задржао и спречио да оде, наводи се у документу полиције у који су медији имали увид.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тада је жена изашла на балкон и дозивала помоћ, али ју је старији Јокић зграбио и почео да је дави. Наводно јој је говорио “да ће је гушити док не заспи”.

Жена је затим покушала да позове полицију, али јој је Јокић одузео телефон. Ипак, она је успела да пошаље поруку преко компјутера познанику, који је затим обавестио полицију, а она ухапсила Страхињу Јокића.

– Канцеларија окружног тужиоца у Денверу прихватила је оптужбе за овај напад – изјавила је портпаролка тужилаштва Каролин Тејлор.

Страхиња и Немања, старија браћа Николе Јокића, познати су у Америци и врло често пруисуствују мечевима свога брата. Страхиња је већ имао напад беса у јавности, када је изгубио живце и почео да се дере на судију, после чега је обезбеђење морало да интервенише.

Занимљиво да је Немања Јокић играо кошарку, али како у њој није успео да направи велике висине, одлучио је да почне да се бави ултимат фајтом (ММА). Свој први меч “најопаснији” од тројице Сомбораца је решио у своју корист тако што је нокаутирао ривала у првој рунди.

Из његове кошаркашке каријере се памти то да је у игру је улазио са клупе, пуне три године, на колеџу Детроит Мерси. Онда се преселио на Лонг Ајланд, играјући за Стимерсе из Премијер кошаркашке лиге. “Правио сам грешке. Када сам био млад, кошарка ми није била приоритет. Изласци, журке, пиће, девојке, то су ми били приоритети. Сам сам доносио одлуке попут “Нећу да идем на тренинг”, а и даље ми је била потребна подршка породице. То ми је недостајало”.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ