Регион Србија

ШОК: Ево због чега је АЛБАНАЦ убио СРБИНА у Немачкој !

Држављанин Србије Ф.Л. (39) је убијен, а његов рођак Х.Л. (46) тешко је рањен у пуцњави која се догодила у немачком граду Абенсбергу.

Како пишу немачки медији, прво је на паркингу код једног супермаркета упуцан Ф. Л, који је преминуо на лицу места, а нападачи су колима побегли са лица места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Недуго затим, полиција је добила дојаву да је рањен још један мушкарац, за кога се верује да је брат убијеног. Полиција је брзом акцијом ухапсила двојицу осумњичених, С. Г.(41) и П. Р. (30), који су такође браћа и пореклом су са Балкана.

Током вечери, П.Р. је пуштен, док је С.Г. задржан у притвору.

АЛБАНЦИ УБИЛИ СРБИНА НА ПАРКИНГУ!

Пола сата касније у новом нападу тешко повређен још један Србин!

Иако мотив овог сукоба званично још није саопштен, комшије су испричале да су браћа, која су жртве, једно време живела у кући код убице и његовог брата, где су била и запослена. Наводно, убијени се са братом пре неког времена одселио и основали су своју компанију, што је довело до ривалства и сукоба.

Након злочина, ћерка тешко повређеног мушкарца објавила је поруку на Инстаграму, у којој наводи да су ти “људи болесни”.

– Мој ујак је мртав, а отац тешко повређен, упуцан три пута. Ми смо се посвађали, а они су пуцали. Ти људи су болесни – написала је она.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ