Свет

Ужасна туча у авиону: Потукла се посада ! (ВИДЕО)

Туча пилота и стујардесе америчког авио-превозника, иначе бивши љубавници снимљени су како се туку у авиону.

Шокантне снимке сигурносних камера са међународног аеродрома у Денверу недавно су се појавиле на интернету и изазвале згражање јавности у Америци. Снимак приказује физички обрачун пилота и запослене Репубалик Ервејза у авиону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На видеу се види како је 36-годишњи Вилијам Томас пљунуо 29-годишњу Маришу Спорер. Потом га је она ошамарила, да би касније Томас насрнуо на њу па је ударио у лице и трбух.

Денверска полиција је саопштила како се тучна догодила у паузи између летова, 14. септембра. Ухапшени су и оптужени за напад и нарушавање јавног реда и мира, а на суду би требали да се појаве следеће недеље. Из компаније су поручили како је обоје њихових запослених отпуштено. Додају како у тренутку окршаја у авиону није било путника.

“Свесни смо ситуације која се догодила прошлог месеца у којој је учествовало двоје наших запослених. Истражили смо то и предузели одговарајуће мере у складу с нашим уверењем да је такво понашање неприхватљиво”, рекао је портпарол Репубаликан Ервејза.

АБЦ Њуз је сазнао како су њих двоје били у вези од децембра, а све је ескалирало када је Спорерова на Томасовом мобилном видела нешто што јој се није свидело.

“Обоје су се сложили да ће раскинути, а Томас је у авион и сео у кокпит, док је Спорерова отишла до врата. Спорерова се разљутила и вратила у авион како би се супротставила Томасу. Спорер је зграбила Томаса за кравату и трипут га ударила по лицу отвреним дланом. Томас је узвратио тако да је ухватио Спорер и ударио је у ребра затвореном шаком”, наводи се у извештају о нападу.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ