Србија

НЕВЕРОВАТНО: После неколико година, мајка пронашла украдену бебу !

Фото: јутјуб

Случај Душице Лазић из Крушевца која тврди да су јој у породилишту украли бебу пре 32 године, као и да је видела како јој тек рођено дете доктори износе из болнице и дају жени у мерцедесу немачких регистарских таблица потресао је Србију.

Члан владине Комисије за испитивање поступања државних органа у расветљавању пријављених случајева нестале деце у Србији Радиша Павловић каже да је дошло до помака у истрази шта се догодило са дететом Душице Лазић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– После приче о томе да је Душици отета беба људи су сами почели да се јављају. Лоцирани су мушкарац са брковима и његова жена. Они су из околине Пожаревца, а живе у Немачкој – рекао је Павловић.

Додао је да тај брачни пар има сина за којег у селу важи прича да је усвојен, што је више него довољан доказ да је породица на трагу украдене бебе:

– Ми имамо фотографије младића за којег се сумња да је син Душице Лазић. Нећемо да износимо имена док ДНК анализа не утврди шта је истина – појаснио је Павловић.

Душица је казала да је док су снимали реконструкцију догађаја пред болницом у Крушевцу пришла докторка и рекла им да зна шта се све радило у тој установи.

– Имамо информацију да је у соби доктора Шакуле недељу дана боравила Немица и да је чекала да неко дете наводно умре – казала је она.

Душица Лазић поднела је пријаву полицији у Крушевцу због крађе бебе од пре 32 године.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ