Србија

ПОТПУНИ ХАОС! Ухапшена српска певачица!

Фото: Pixabay.com

Певачица Радојка Кецман наводно је ухапшена заједно са држављанином Шведске С. Ж. због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и запленили већу количину оружја и муниције, наводи Курир.

Полиција је претресом стана у Новом Саду који користи Рада пронашла две аутоматске пушке, а претресом стана у Бајмоку који користи С.Ж. пронађено је 11 аутоматских пушака, 11 гасних пиштоља преправљених у ватрено оружје са десет пригушивача и већу количину муниције различитог калибра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Једна од заплењених пушака била је премазана белим лаком, којим криминалци мажу оружје како би оно, после злочина, било лакше запаљено. Лак му помаже да брже изгори, а најчешће се маже током припреме за убиство. Због тога, истражитељи верују да је акција убиства била при крају, али се још увек проверава ко је требало да буде мета – каже саговорник за Курир

Он открива и да се сумња да су певачица и њен пријатељ били део криминалне групе.

– Докази прикупљени до сада указују да су они чували оружје за некога – открива он.

Према речима нашег саговорника, засад се верује да из оружја које је пронађено у становима које су осумњичени користили нису извршене ликвидације.

– Оружје је ново. Ипак, оно ће бити послато на вештачење како би се видело да ли је и ко још био у контакту с њим – додаје наш саговорник.

Полиција је такође пронашла и више мобилних телефона и лаптоп. Осумњиченима је одређено заџавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду.

Извор: Srbijadanas.com/ Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ