Свет Србија

Ово су МАЈКЕ МОНСТРУМИ, људи су остали шокирани оним што су радиле деци !

Владислава Подчапко (20) оставила је своју децу саму и отишла код љубавника. После шест дана, 23-месечни син умро је од глади. Полицији је рекла да није знала да деца могу умрети.

Владислава је ћерку Ану (3) и сина Данила закључала у стану у Кијеву. Оставила их је саме девет дана и отишла код љубавника. Мали Данил је умро од глади шест дана касније. Његова сестра Ана била је с мртвим братом у стану још три дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Деца су покушавала да изађу изађу из стана, али нису могла да отворе врата јер су била закључана. Комшије су их чули како плачу и позвали полицију која није дошла.

Када су деца пронађена, цурицу су одмах одвезли у болницу. Била је у врло лошем стању и изгладнела. На срећу, лекари су успели да јој спасу живот.

Ово су још неки примери мајки из пакла, које не заслужују да имају децу:

Сина је почела да силује када је имао 4 године
Американка Кели Лин Саут из Луисвила у Кентакију осуђена је на 16 година због инцеста и сексуалног злостављања сина од његове 4. године. Ухапшена је 2015. године. Злостављање је трајало до дечакове 7.године.

Отровала ћерку па је спалила у аутомобилу
Канађанка Лаура Кауард осуђена је на доживотни затвор због бруталног убиства своје деветогодишње ћерике Амбер Лусиус. Ухапшена је још 2014. године, два дана након пријаве нестанка њене ћерке. Повод је развод са супругом који је добио старатељство над дететом, што је погодило растројену Лауру. Одвезла је девојчицу далеко од града и надрогирала ју је таблетама за спавање. Мислећи да је мртва, затворила ју је у ауто и запалила.

Обдукција је показала да Амбер није умрла од таблета, већ због комбинације хипотермије, удисања дима и тровања угљен-моноксидом. Осуђена је на доживотну казну затвора

„Радије бих да га нема, него да живи с оцем“
Лесли Спид из Велике Британије обесила је свог седмогодишњег малишана шалом, а потом му на лице ставила јастук како би се уверила да више не дише. Учинила је то јер се бојала да ће изгубити старатељство над њим. Само недељу дана пре стравичног чина послала је бившем супругу писмо у којем стоји: „Надам се да ћеш живети с овим болом до краја свог живота“.

Беживотно тело дечака на кревету је пронашао Леслин партнер. Убила га је на дан кад је било заказано рочиште на суду. На поду купатила је нашао и Лесли. Имала је убодне ране од ножа по врату, раменима и запешћима:

– Убила сам га, угушила сам га. Нисам му могла ово приуштити – наводно му је рекла.

Сина (3) угушила јастуком
Крв у жилама ледили су детаљи убиства малог Дениса (3) у Пули за које је на 33 године затвора осуђена његова мајка Киара Пашић. Њу су теретили да је 2017. године уз помоћ малолетне саучеснице јастуком угушила властитог трогодишњег сина.

То је учинила уз помоћ 15- годишњакиње. Дечака, који је вриштао, копрцао се и отимао, гушиле су обе.

Како би прикриле свој злочин, његово тело ставиле су на дечја колица, покриле и одвезле до обале крај напуштене бивше касарне. Тамо су његово тело оставиле у мору и вратиле се кући.

Ћерке терала на секс за мало пасуља
Десет година је мајка из околине Вараждина присиљавала две малолетне ћерке на сексуалне односе с одраслим мушкарцима. Прву девојчицу у свет проституције увела је с њених 13, а другу с непуних 14 година. Подводила их је пуних десет година.

Старију је први пут послала мушкарцу кад је била у 8. разреду. Послала ју је суседу који ју је дочекао на вратима. Мајка алкохоличарка продала ју је за мало вегете. И млађу сестру мајка је слала муштеријама с папирићима на којима је била цена коју је написала. Понекад су морале спавати с мушкарцима за мало пасуља.

Мајка из Неготина гледала док њен ванбрачни супруг убија њену ћерку
Кривично ван-расправно веће Вишег суда у Неготину је укинуло притвор Весни Фируловић – мајци двогодишње Луне Фируловић коју је мучки убио ванбрачни супруг мајке у ноћи између 26. и 27. маја ове године. Подсетимо, Више јавно тужилашто у Неготину подигло је оптужницу против Зорана Албића за тешко убиство девојчице Луне (2,5). Против девојчицине мајке Весне такође је подигнута оптужница, али за непружање помоћи.

Током истраге, а на основу обдукционог налаза Луне која је имала свега 2,5 год утврђено је да ју је критичне вечери очух Зоран Албић сатима тукао. Он је тад у алкохолисаном стању разбијао ствари по кући, те се дете пробудило и дуго плакало од страха. Очух је дете дуго ударао и обдукционим налазом је утврђено да јој је том приликом задао више од 30 повреда које су свака квалификоване као тешке телесне повреде опасне по живот, између осталог и прелом надлактице и вишеструке преломе лобање од чега је Луна преминула на лицу места.

За то време мајка Весна Фируловић је била испред куће и, како је признала, ништа конкретно није урадила како би спасила сопствено дете.

– Није позвала помоћ, није обавестила комшије, није покушала да разбије улазна врата од куће која су била већим делом од стакла, нити да разбије прозор од приземља куће где се све то дешавало. Истрагом је такође утврђено, а мајка је вербално потврдила, да након што је видела да јој дете не даје знакове живота није урадила ништа. Након смрти детета, мајка је два сата са очухом разговарала о томе шта се догодило, потом су сакрили трагове и одвели дете у дом здравља где су дежурним лекарима саопштили да је дете пало са терасе.

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ