Идвајамо Свет

АМЕРИКАНЦИ ШОКИРАЛИ ЦЕО СВЕТ: Спрема се велики напад на Русију !

Фото: јутјуб

Поводом овог извештаја се огласио и гувернер Калињинградске области Антон Алиханов.

Америчка истраживачка невладина организација Џејмстаун фаундејшн објавила је свој извештај који је носи име „Како бранити Балтичке државе“. Амерички експерт Ручард Хукер наводи да би у евентуалном рату са Русијом, заједничка америчко-пољска копнена група снага сломила отпор руске армије у Калињинградском региону и ликвидирала ову опасну „енклаву“ у срцу Европе, преноси портал Бог Рата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аутор овог извештаја је виши научни сарадник фонда Ричард Хукер. Овај експерт је у њему написао да Северноатлански војни пакт (НАТО) треба да размотри могућност заузимања Калињинградске области у случају оружаног сукоба са Русијом.

Амерички експерт верује да руска армија не би могла да издржи координисану америчко-пољску копнену офанзиву која би довела до ликвидације Калињинградске енклаве.

Амерички експерт сматра, да би ова операција била искључиво регионалног карактера уколико би интензитет сукоба „избегао масовно разарање и цивилне жртве“. На овај начин би успоставили несметану ваздушну зону за кретање ловачко-бомбардерских и транспортних ваздухоповних ефектива , која је сада компромитована постојањем снажног ПВО система у Калињинградској области- основни је закључак извештаја америчке истраживачке невладине организације Џејмстаун фаундејшн.

Поводом овог извештаја се огласио и гувернер Калињинградске области Антон Алиханов, који је изјавио да се ради о америчким глупостима која су зачињене маштом из филмова научне фантастике и новинских таблоида.

Извор: Бог рата/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ