Србија

УДАРНА ВЕСТ! Настао хаос: Вучић заказао хитну седницу!

Председник СНС Александар Вучић заказао је за понедељак седницу Председништва СНС на којој ће се расправљати о односима у владајућем блоку, јер у тој странци сумњају у лојалност појединих коалиционих партнера, пишу „Новости“.

Према сазнањима листа, разматраће да ли ће се и како бранити од удара који стижу и од странака из савеза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Новости“ напомињу да се све дешава после изјаве лидера ПСГ Сергеја Трифуновића који је рекао да се често чује са председником СПС ивицом Дачићем, као и да га Дачић зове „због свега и свачега“.

Коментаришући ову изјаву Вучић је раније данас навео да не мисли да је Сергеј Трифуновић неки истинољубив човек, али и да нема разлога ни да сумња у оно што је рекао.

Дачић ради оно што је посао његове партије, каже Вучић и наводи да СПС има право на своје политичко деловање, али и истиче да напредњаци морају добро да се спреме за изборе.

„Није то никаква новост. Није то први пут да смо мета оваквих напада“, рекао је Вучић додајући да ће једног дана када не буду могли да сами формирају власт, сви други да се удруже и то је њихово право.

Они се спремају за тај тренутак и они имају своје право на своје комбинације и договоре. Не очекујем ништа ни од СПС ни од Трифуновића, ни од Ђиласа“, истакао је Вучић.

„Новости“ наводе да ће врх напредњака у понедељак разматрати и ситуацију на КиМ где гласови са избора још нису пребројани, а кандидат за премијера Аљбин Курти најављује да неће уважити вољу бирача.

Разговараће се и о националном инвестиционом плану који је Вучић већ најавио.

 

Извор: Новости/ Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ