Свет

Студенткиња оптерећена дијетама ИЗНЕНАДА УМРЛА, све девојке треба да обрате пажњу на ово !

Фото: Pixabay.com

Студенткиња криминологије, која је била опседнута властитом тежином, преминула је од последица вишегодишње слабе исхране. Иако доктори не могу са сигурношћу да тврде шта је узрок смрти, верују да су томе допринеле таблете јабуковог сирћета које је пила уз оброке сваки дан.

Линдзи Бон (20) су мртву пронашле цимерке са којима је живела у Брајтону док је студирала. Патолози нису могли да дају закључак о узроку смрти и закључили су да се ради о мистерији. Међутим, Линдзина мама Менди Бон упозорава људе, посебно родитеље и младе девојке о екстремним приступима дијети.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Молим вас, будите опрезни – поручила је након закључења истраге о смрти ћеке и додала:

– Била је једноставно предивна, снажна особа. Хтела је да заврши факултет и тако ода почаст тати. Имала је толико планова и идеја…

Линдзи се држала строгог плана исхране, а то је укључивало учестали пост и изгладњивање, као и редовно узимање суплемената у облику таблета, попут јабуковог сирћета. Сматра се да та врста сирћета ‘природно сузбија апетит’ и узрокује губитак килограма.

Вереник преминуле девојке, Џејми, рекао је да се Линдзи јако радовала празницима који долазе, као и да је била одлучна да скине још који килограм.

Након њене смрти нађен је њен дневник исхране у коме је навела да не уноси више од 1.200 калорија на дан, да угљене хидрате сме да конзумира само једном дневно, као и да никако не сме да заборави на таблете јабуковог сирћета.

Менди је рекла да јој је ћерка узимала кашичицу јабучног сирћета пре сваког оброка, отприлике трипут дневно. Временом је прешла на таблете јабуковог сирћета, и тако барем две године. Из порука које јој је слала на дан кад је умрла, Менди је закључила да је тај дан јако мало јела.

Патолошкиња Кетрин Гај прва је прегледала тело, но готово сви налази били су у границама нормале. Открила је једино да је узимала и антидепресиве према упутству лекара, ипак концентрација у организму такође није прелазила нормалне резултате.

– Једина сумњива ствар која се показала на крвним налазима је повишен ниво киселине у крви. Није се радило о нивоу који би иначе сматрали смртоносним, но свакако је био повишен. Наше тело природним механизмима одржава подједнак ниво киселости, а на то се може утицати прехраном. Линдзи је сигурно имала ацидозу – рекла је Кетрин.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ