Свет

Немачка нуди велику плату за ово занимање: Није вам потребна ни диплома ни искуство !

Агенција за запошљавање „Јобстеп Интернатионал“ ради на Балкану већ 10 година и запошљава људе из региона у Немачкој на различитим позицијама. Осим пословница у Немачкој, Сарајеву и Бихаћу, ускоро се очекује отварање пословнице у Београду.

Водећа међународна компанија са више од 5.000 запослених у потрази је за новим радницима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потребни су људи који би били задужени за рад на телекомуникационим кабловима, спојницама, завршним кутијама и панелима и за монтирање телекомуникационе опреме на терену.

Услови за кандидате
Услови који се постављају пред кандидате су минимални: од кандидата се тражи да имају трећи степен стручности, познавање немачког језика на А2 нивоу, возачку дозволу за Б категорију и ускоро термин за немачку визу у амбасади или пасош ЕУ. Пожељно је да су кандидати или кандидаткиње издржљиве, поуздане и флексибилне особе, самосталне и одговорне у раду, али и комуникативне.

Шта нуди послодавац?
Послодавац, с друге стране, нуди смештај, посредовање за радно место у Немачкој, помоћ и саветовање у процесу одласка, могућност стручног усавршавања кроз тимски рад, као и обуку у циљу професионалног напредовања и помоћ при административним поступцима. Оно најважније, понуђена плата се креће у распону од 2.200 до 4.400 евра.

Конкурс је отворен до 24. новембра, посебно за оне који су већ поднели захтев за визу, а још нису нашли посао или желе да га промене.

Сви заинтересовани могу да се јаве на конкурс на сајту агенције „Јобстеп“, у пословницама „Јобстепа“ или телефоном.

Агенција „Јобстеп Интернатионал“ има 50 запослених. Ова агенција покрива читав процес запошљавања у Немачкој: од помоћи приликом прикупљања и припремања документације, проналажења посла, обезбеђивање смештаја, до организације одласка, као и помоћ при сналажењу у самој Немачкој.

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ