Регион

Злочин који је потресао регион! Ђорђе је убио кума, а разлог је стравичан!

У Окружном суду у Бијељини данас је настављено суђење Ђорђу Бојкићу (28) из Јабланице код Лопара којег оптужница терети за убиство Луке Стевића (34) из истог села на Мајевици.

Убиство се догодило 15. маја прошле године у вечерњим сатима, а тело убијеног Стевића пронађено је три дана касније замотано у најлон, у шупи, зараслој у траву и коров.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Исказ је дао неуропсихијатар Ратко Ковачевић, а у којем је дао анализу личности оптуженог, пише Аваз.

Вештак Ковачевић је истакао да је оптужени душевно здрава особа, једноставне структуре личности, просечног интелекта, те да није овисник о дроги.

– Стевић је упутио вербалну увреду Бојкићу, што је код њега изазвало шок, стање афекта и гњева високог интензитета. Сваки афект високог интензитета утиче на све функције, сужава свест и опажање. Након што је доживио увреду, оптужени Бојкић је реаговао импулсивно. У време извршења кривичног дела његова способност да управља властитим поступцима била је битно смањена. У стању привремене душевне поремећености он није могао управљати својим поступцима – описао је Ковачевић, нагласивши да након извршења кривичног дела код оптуженог наступа дезинтеграција личности која генерише његове наредне поступке, јављање на телефон, објашњавање да је био нападнут, скривање тела убијеног, преноси Српскаинфо.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ