Србија

УДАРНА ВЕСТ! Медији преносе: Вечерас се спрема напад на Вучића!

Игор Бечић, председник Одбора за контролу рада служби безбедности Народне скупштине Републике Србије реаговао је на нову провокацију лидера опозиције Бошка Обрадовића, и захтева од надлежних служби да у року од одмах узму у разматрање оперативне податке који указују да се на председника Србије Александра Вучића припрема напад испред зграде РТС-а.

Лидер Двери Бошко Обрадовић поново је позвао на напад на председника Србије Александра Вучића, који вечерас гостује у емисији Упитник која се емитује на РТС-у.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обрадовић је на свом твитер профилу одмах позвао своје следбенике да сачекају Вучича испред улаза у телевизију, како би га нешто „приупитали“.

– Ко то каже да @avucic не сме вечерас да дође у 21 сат уживо на емисију Упитник на РТС јер га испред улаза чекају студенти и грађани да га нешто приупитају? Ја сам сигуран да ће он доћи сам пешке од Председништва до Таковске јер је то велики јунак који се никога не плаши? А ви?

Игор Бечић даље каже:

– Изражавам своју велику забринутост јер се као инспиратори помињу људи који су апсолутно способни да ураде ствари које би могле имати несагледиве последице за Србију и цео српски народ. Да Драган Ђилас и Бошко Обрадовић не презају ни од чега и да им је озбиљан наум да произведу нестабилност у Србији јасно је сваком ко иоле озбиљније прати њихове активности, и додаје:

– Надам се да фрустрација Ђиласа и Обрадовића изазвана чињеницом да њихова ионако безначајна подршка ових дана доживљава суноврат, неће бити разлог за најцрњи сценарио који поједини медији увелико најављују, те због тога још једном позивам надлежне да озбиљно схвате и до најситнијег детаља провере сваку информацију којом располажу а која има било какве везе са наведеним случајевима. Искрено се надам да Србија никада више неће дозволити да јој се прошлост понови – упозорава Бечић.

На најаву напада реаговао је и заменик градоначеника Горан Весић који каже да је покушај његовог линча од пре три недеље био само генерална проба:

– Кад сам јутрос видео сумануте твитове Љотићевца Бошка Обрадовића, у којима позива на организовање сачекуше за председника Вучића испред РТС, схватио сам одмах да је покушај мог линча од пре три недеље, био само генерална проба коју је извео црногорски криминалац Марко Бастаћ – написао је Весић на свој фејбук профилу и додао:

– Љотићевац је посебну “храброст” добио док је путовао ка резиденцији америчког амбасадора, очигледно у зељи да се посебно истакне и додвори, почео је јавно да прети председнику и да најављује акцију, коју ће вечерас да изведе испред РТС. Чујем да је Бошку друштво у резиденцији правио и онај лопов Ђилас, који је кукао на слободне медије у Србији, заборављајући да је он газдовао многима, да многе контролише и сада, а обогатио се крадући од РТС, пред којим ће вечерас да лудује са својим партнером Бошком Љотићевцем.

– Заборавили су само једно, Председник Вучић се таквих мишева не плаши, слободно хода улицама сваког града у држави, јер њега народ поштује и подржава и он свој народ никада није лагао и крао од њега, као што је то баш Ђилас радио – констатовао је Весић.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ