Србија

УДАРНА ВЕСТ! Председник Вучић се вандредно укључио у програм и обратио се Србији! Ваше претње су…

Председник Србије Александар Вучић имао је вечерас ванредно укључење у програм ТВ Пинк где је потврдио да ће гостовати у емисији „Упитник“ на РТС!

– После шест месеци сам добио позив да гостујем у емисији Упитник код Оливере Јовићевић. Наравно да сам прихватио позив, поготово сада када се ближи отварање деонице аутопута. Морамо да покажемо делу Србије да нико не сме да их угрожава. Ја сваког дана одговарам на питања на конференцији за медије, за разлику од њих. Они хоће да утерају страх у кости онима ко им се супростави. Ја тај страх немам и не верујем да они могу било шта да ураде, ма колико год да их се скупи. Иако могу чак, нећу се повући – рекао је преседник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је потврдио да ће гостовати у емисији, а имао је и поруку за опозицију.

Када би се повукао пред онима који су тукли новинарке Пинка, пред онима који су уносили тестеру у РТС, онда Србија не би постојала. Бићу вечерас у студију РТС. Желим да им поручим да не морају да журе, нећу пре времена да долазим.

Председник је додао да је у његов кабинет данас стигло доста позива људи који желе да дођу да га подржа.

– Молим све људе који ме подржавају, мој кабинет је добио на хиљаде позива, да се нико не појави испред РТС. Пустите њих нека дођу нека мисле да су јаки.

 

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ