Свет

АМЕРИКА КРЕЋЕ У РАТ: Због овог убиства, ТРАМП активирао војску !

Амерички председник Доналд Трамп на Твиттеру је послао веома озбиљне поруке после масакра у Мексику у којем је убијено девет чланова породице америчких Мормона.

„Дивна породица из Јуте и пријатељи жртве су међусобног обрачуна опасних нарко-банди. Ако Мексико тражи нашу помоћ да се ослободимо ових чудовишта, Сједињене Државе су нам на располагању, а ми смо спремни и вољни да интервенирамо и да посао обавимо брзо и ефикасно. Картели са дрогом постали су велики и снажни, понекад је потребно да војска порази војску “, написао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дошло је време да Мексико, уз помоћ Сједињених Држава, објави рат нарко-картелима и обрише их са лица земље. Не можемо чекати позив вашег великог новог председника „, додао је Трамп. Подсетимо, најмање девет чланова америчке породице Лебарон, укључујући децу, убијено је јуче у нападу на северу Мексика.

Непознати нападачи убили су Лебароне, који су били повезани са заједницом Мормона, насељеном у Мексику пре више деценија. Спаљење жртве су биле стареод осам месеци до 43 године.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ