Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Наш познати певач завршио у Ургентном центру

Певач на детаљним испитивањима.

Познати певач народне музике Бора Дрљача (78) у децембру прошле године остао је без супруге Раде која је преминула после дуге и тешке болести. Бори је њена смрт веома тешко пала, а сада, како сазнајемо, певач има здравствене проблеме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наш извор открива, Бора је због честих тегоба и болова које има у последње време завршио у Ургентном центру, а лекари су га задржали на детаљним испитивањима.

Бора је дуго трпео болове, мислио је да ће га проћи, као и обично, међутим, како целе ноћи ока није склопио, рано јутрос је био принуђен да оде у Ургентни центар. Будући да је у годинама, лекари су га задржали на детаљним испитивањима како би утврдили узрок његових тегоба. Биће у болници неколико дана док не установе шта тачно проузрокује болове – открива наш добро обавештени извор.

Како бисмо проверили ове наводе покушали смо да ступимо у контакт са Дрљачом, међутим он није одговарао на позиве. С друге стране, његов дугогодишњи пријатељ и колега Ера Ојданић потврдио је наша сазнања и за Пинк.рс открио како се Бора осећа.

Тачна је информација! Он је отишао јутрос у Ургентни центар, тамо има лекаре који су његови пријатељи. Мора да изврши комплетно испитивање, генералку! Хоће да испита како стоји са здрављем. Хоће да провери и јетру и бубреге и бешику и простату! Највише је отишао због простате. Сутра ће да почне са комплетним анализама, ма биће он добро! – рекао је Ојданић за наш портал.

 

Извор: Пинк.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ