Србија

ЉУДИ ГЛЕДАЛИ У НЕВЕРИЦИ! Оптужени Зоран Марјановић поменуо рођака Шабана Шаулића! Мук на суђењу

Зоран Марјановић, оптужени за убиство супруге, певачице Јелене Марјановић, рекао је у исказу да је у потрази за Јеленом учествовало много грађана, међу којима И певач Драган Шаулић, даљи рођак покојног Шабана Шаулића.

Он је описао како је тог 2. априла 2016. године све било уобичајено И да су он И његова ћерка отишли до Лабудовог језера, на ком је била гужва, а потом до насипа у Црвенки, јер је Јелена желела да трчи. Када су стигли, како је навео, затегла је учкуре на тренерци, кренула да џогира, а он је остао са ћерком. Када је схватио да му супруге нема, алармирао је полицију И чланове породице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ту ноћ нисам ни спавао. Ујутру, са братом Милошем И његовом девојком вратио сам се на насип. Без обзира на то што је претходне ноћи полиција претраживала терен, ја сам хтео да наставим. Разгртали смо шибље, ишли кроз блато… – испричао је Зоран.

Он је додао да се вратио на насип и да је ту многе затекао, између осталих и певача Драгана Шаулића, рекавши да је он дугогодишњи његов пријатељ и сарадник.

 

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ