Регион

СТРАВИЧНО УБИСТВО! Убио жену и њен леш бацио у септичку јаму! А оно што је урадио после злочина је језиво

Гнусан злочин запрепастио је мештане Петроваца, малог села недалеко од Вуковара, кад је у септичкој јами једне од породичних кућа пронађено тело Анице Буиле (46).

За њом се трагало од јуна након што су њени синови и супруг полицији пријавили нестанак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Управо се супруг Зоран сад сумњичи да је убио жену, и то у ноћи 21. јуна после жестоке свађе. Сумња се да ју је убио на још неутврђени начин, замотао у чаршаве, облепио лепљивом траком и бацио у септичку јаму у свом дворишту.

Тако замотана је и пронађена у јами, четири месеца касније, кад је полиција посумњала у Зоранове тврдње да га је супруга напустила јер га више није волела. Наиме, како се незванично сазнаје од пријатеља супружника, Зоран је наводно месецима успешно обмањивао полицију тврдњама да му је Аница, након што је отишла, послала неколико порука са свог мобилног који је, „понела са собом кад је отишла“

Зоран је, заправо, након што је убио жену задржао њен мобилни, а потом је с њега послао поруку на свој како би полицији потврдио да је још жива. Писао је како га је напустила јер га више не воли, јер жели свој живот, да је остави на миру…

Грешка у „корацима“

Све су то, свакако биле поруке које је слао сам себи. Како је и зашто полиција поверовала у његову причу, не зна се, но очигледно је Зоран, у неком тренутку, „погрешио у корацима“ и направио грешку која је полицијску истрагу окренула ка њему. Ипак, током месеци којих се Аница водила као нестала, полиција је неколико пута била у кући Буилиних тражећи било какве трагове.

Да нису ништа посумњали ни Аничини синови сведочи податак да је један од њих, из првог брака, на огласну таблу Вуковарско-сремске жупаније 29. октобра написао позив онима који су је можда видели да се јаве у полицију.

Говорио да не може више да је трпи

– Била је некако јавна тајна да њихов брак већ годинама не штима. Зоран је Аничин други муж. Из првог брака има два сина, а такође је и са Зораном имала два сина. То су данас одрасли младићи. Зоран је био ветеран, од првог дана, нисмо га познавали као агресивног типа. Нисмо чули да је икад имао испаде. Ипак, знао је да говори да није срећан с Аницом, да мисли да га вара, и баш летос је рекао да ће се растати јер не може више да је трпи. Кад је нестала, сви смо то чули, јер су објавили и неки портали, мислили смо да је стварно отишла јер је и њој било доста. Тим више што се Зоран понашао као да очајава што је нема – говоре пријатељи.

– Страшно! Нико не заслужује такву смрт – кажу мештани Петроваца који су и даље у шоку због свега.

Иначе, према наводима мештана који желе да остану анонимни, наводно, Зоран је боловао од ПТСП-а (посттрауматски стресни поремећај), а у дому је имао оружје.

 

Извор: Еспресо.рс/ 24sata.hr

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ