Свет

Познати глумац открио да болује од тешке болести !

Глумац Вил Смит објавио је на Инстаграму шаљив, али и поучан видео-снимак са своје прве колоноскопије, желећи да укаже на значај здравља, али и бриге о њему.

Међутим, није ни слутио да ће на крају прегледа чути лоше вести. У видео-снимку се види како се Вил спрема за преглед, а испод снимка глумац је написао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Кажу да не можеш да добијеш 50 милиона пратилаца на Инстаграму без показивања дуп**а. Зато, ево ме, радим колоноскопију због тога“, нашалио се Вил Смит.

Глумац је објавио и влог о томе како је изгледао сам процес припреме за колоноскопију, на коју је отишао после препоруке лекара да уради овај преглед јер има више од 50 година.

Вил је желео да скрене пажњу на важност превентивних прегледа, али није слутио да ће му лекар саопштити резултате које није очекивао.

Откривен му је полип за који се испоставило да је малигно ткиво за које је постојао ризик да се развије у тумор. Полип му је одмах уклоњен, а Вил је потврдио да се све добро завршило.

„2019. је година. Морамо да пазимо на здравље. Постоји одређени стид, али то морате да урадите“, истакао је глумац и додао:

„Мислио сам да ће бити забавно снимити овај влог. Нисам знао да ће се појавити полип“.

Извор: Б92

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ