Србија

СТРАВА И УЖАС: Запалили аутомобиле, након тога уследила ЕКСПЛОЗИЈА !

Два дана после експлозије, неколико запаљених аутомобила, те попуцалих прозора на својим домовима, поједини житељи Миријева су и даље у шоку након, како су сами рекли, „ноћи проведене као у Бејруту“.

Подсетимо, у ноћи између недеље и понедељка, о чему је „Блиц“ већ писао, негде око три сата ујутро, зачуле су се експлозије, а када су станари у Улици Лјубише Миодраговића погледали кроз прозор, на паркингу су угледали неколико запаљених возила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Два аутомобила су потпуно уништена, још једно је претрпело мања оштећења, а чак и после два дана олупине су стајале на паркингу и подсећале на страшну миријевску ноћ.

Снимци са сигурносних камера потврдили су оно што се и претпостављало – да је пожар на аутомобилима подметнут. Наиме, камере су снимиле двојицу мушкараца како поливају бензином један аутомобил и један џип, оба у власништву истог станара, али и како ватра касније „гута“ два возила, док је неко, како се претпоставља полиција, склонила скупоцени џип који није одмах плануо.

Те вечери је дувао јак ветар који је носио пламен. Страдао је мој ауто, као и комшијин. У шоку смо – рекла је за Београдску хронику РТС станарка Маја Васић.

Како се може видети на снимку са камера, њено возило није поливено бензином, али се ватра проширила на њега са суседног аутомобила, да би се затим зачуле експлозије.

Због пожара који је уследио, једно дете са трећег спрата зграде испред које се десио овај стравичан догађај, због гушења је завршило у болници.

Полиција се, за сада, није оглашавала око овог случаја, осим потврде да је истрага у току. Ипак, међу станарима се могу чути свакакве приче, па и оне да је својевремено неко на паркингу избушио гуме на свим аутомобилима, да је у суседној згради било и пуцања, да су поједини станови продавани два-три пута, као и да је инвеститор неких од ових објеката у најмању руку – сумњив лик.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ