Србија

СТРАВИЧНО! Нестао младић (24) из Смедерева! Ово је његова последња порука другу која је заледила све: Кад ме нађу…

За Чаславом Живојиновићем (24) из Смедерева трага се већ 10 дана. Он је породици рекао да иде у град и нестао.

„И даље немамо никаквих информација о Чаславу. Добијали смо неколико дојава, да је виђен на разним местима, али ништа од тога се није испоставило као тачно. Ни полиција не говори ништа, кажу да је истрага у току па не могу да дају никакве информације, а његов отац је сломљен и на лековима. Не устаје из кревета.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овим речима за наш портал говори један од Чаславових другара. Нјегов нестанак посебно је узнемирујућ јер је непосредно пре одласка послао две поруке, које указују на то да можда има намеру да дигне руку на себе.

Пре одласка у непознато, Часлав је у једној од две поруке које је послао, најавио да одлази и да се „све данас завршава“.

„Брате, извини што се овако прича завршава, у великом сам хаосу. То је као један велики мутан вир. Све се данас завршава. Збогом, брате мој… Волим те. Чувај ми моје… А ону клошарку… на сахрану немој да пустиш. Кад ме нађу, ти знаш шифру од телефона, оставио сам неке видео-записе. Збогом.“

Другу поруку послао је девојци и у њој написао да је само још једном желео да је загрли.

„Криво ми је што нисам могао још једном да те загрлим. Не шалим се… Само сам хтео да се опростим од тебе. Збогом још једном. Волим те. Чувај се. Више не могу овако“, написао је Часлав.

У данима потраге, како су његови пријатељи испричали за „Блиц“ по свему судећи најгоре тренутке свог живота проводи његов отац. Болестан је, а његов одлазак заковао га је за кревет.

– Несрећни човек је очајан, под лековима. Не може да устане из кревета – казао је кратко другар. Претходно је другарица несталог младића објаснила да се сви његови пријатељи често одлазе код њега, говоре му позитивне ствари, јер не желе да падне у потпуни очај.

Стриц несталог младића казао је да једино што они желе да знају јесте да ли Часлав жив, ма где био.

– Имао је тешко детињство, као и његов годину дана старији брат Владислав. Одрасли су без мајке. Оставила их је десети дан по Чаславовом рођењу. Мој брат Мирослав мучио се да одгоји синове. Иако инвалид од младости, ишколовао их је, запослили су се. Часлав ради у „Железари“. Добри су и вредни момци. Само желимо да је жив, да је побегао негде, да изазове пажњу.

 

Извор: Курир.рс/ Блиц.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ