Спорт Србија

Још једна провокација: Новак Ђоковић опет на удару …

Новинари у Лондону једва су дочекали поново да поткаче Новака Ђоковића.

Пре почетка Завршног мастерса у Лондону на конференцији за медије питали су Роџер Федерера да ли очекује велику подршку навијача у Лондону, као што је имао последњи пут када је играо против Новака Ђоковића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећања ради, мислио је на овогодишњи дуел у финалу Вимблдона када је за Федерера навијало готово 90 одсто навијача на Централном терену.

– Роџере, последњи пут када сте играли против Новака 80 одсто навијача је навијало за вас. Да ли очекујете исту подршку и овога пута- било је питање за Федерера, док је Ђоковћ седео поред њега.

– Па, и не баш. Ценим подршку коју добијам било где да одем. Не тражим подршку. Ако се деси – сјајно, а ако не, разумем. Оно што волим код тениске публике је што су веома културни и истрајни у подршци – казао је Швајцарац.

Опет желе да испровоцирају Новака, али ће проћи као и навијачи на Вимблдону, када их је наш ас тотално игнорисао, а онда ударио тамо где их највише боли, победио је њиховог љубимца.

Завршни мастерс у Лондону креће у недељу, а титулу брани Александар Саша Зверев. Ђоковић први мећ игра против Матеа Беретинија у недељу од 15 цасова.

Извор: Информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ