Србија

КОНАЧНО СЕ ОТКРИЛО: Ево шта све недостаје са леша убијене певачице !

Зоран Марјановић (40), оптужен за убиство супруге Јелене (33), каже да су му и после три и по године од злочина два питања остала мистерија – зашто јој је убица скинуо бурму и како је успео да јој истргне учкур из доњег дела тренерке?

Марјановић је о томе говорио и у уторак, на почетку суђења пред Вишим судом у Београду, истакавши да су те две околности остале непознаница и за истражне органе. Истражитељи до данас нису утврдили где је завршио Јеленин венчани прстен и под којим околностима јој је истргнут учкур из тренерке, који је она сама, мало пре убиства, везала у дупли чвор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када сам чуо да је Јелена пронађена мртва и да јој је са руке нестао прстен, који она, иначе, никад није скидала, у први мах сам помислио да ју је убила нека наркоманчина због пљачке. Међутим, с временом ми је та опција бивала све апсурднија. Мислим, ако је неко хтео у пљачку, не би изашао на насип и нападао насумице пролазнике, већ би отишао тамо где има сигуран плен – изјавио је Марјановић за наш лист.

Он је такође истакао да му је, гледајући слике мртве супруге са увиђаја, посебно запало за око то да је из њеног доњег дела тренерке био скоро сасвим извучен учкур, као и да је неко покушао да је скине док ју је убијао. Поред тога, и Јеленине гаћице биле су уврнуте ка унутрашњој страни, па се најпре чинило да је певачица „Гранда“ пре убиства можда и силована. Међутим, обдукцијом је утврђено да није.

– Сто одсто сам сигуран да је Јелена, непосредно уочи одласка на трчање по насипу, везала учкур у дупли чвор да јој доњи део тренерке не би спадао током џогирања. Запањио сам се кад сам видео да јој је тај појас био скоро потпуно извучен, можда и потрган, јер сам убеђен да је за то требала огромна снага. Звучи ми немогуће да га је она сама одвезала – навео је Марјановић.

Зоран: Немам ништа са Јелениним наследством

Зоран је на суђењу демантовао спекулације да он у име ћерке Јане (8) управља кућом Јелениних покојних родитеља, чији је, фактички, Јана једини наследник. Како је рекао, њега та кућа никад није занимала и у њу ниједном није крочио после таштине смрти, јер га та кућа подсећа на „много јада и чемера“:

– Кућу су преузеле Зоричине сестре из унутрашњости. Из прича сам чуо да је оне изнајмљују све време од њене смрти, крајем 2016. године. Не знам колику кирију узимају, али знам да Јани нико од тог новца није проследио ни динар иако знају да иде у приватну школу. Од целе породице Крсмановић у контакту сам само са Теодором, Јеленином сестром од стрица, која ме понекад позове и пита за Јану. Грешан бих био да тврдим супротно.

Интересантно је, такође, да су управо на доњем делу тренерке убијене певачице, као и на њеној патици, пронађени ДНК трагови непознате мушке особе. Због тога се од почетка, са правом или не, у јавности полемисало о томе да ли је убица ипак неко други, или је Зоран можда имао саучесника.

У међувремену, у среду увече је ухапшен Драгоје Милинковић, кога је непозната особа означила као Јелениног убицу у писму достављеном Вишем суду. Иако се тужилаштво није огласило о томе да ли ће нешто предузимати по том питању, може се очекивати да ће ипак наложити да се с њим обави информативни разговор и да му се узме ДНК ради провере навода из писма.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ