Србија

КОНАЧНО! Ево шта је Јелена причала о Зорану и њиховом браку пред смрт! Потпуни шок

Зорану Марјановићу суди се за убиство супруге Јелене Марјановић. Он је у уторак изнео своју одбрану у Палати правде у којој је говорио о дану када је убијена певачица, њиховом односу, породици, али и детаљима са насипа. Много пута се спекулисала о томе како је певачица трпела у браку, како је Зоран био љубоморан и посесива, а он је по први пут на суђењу проговорио управо о том сегменту.

Осим што је рекао како су Јелена и он имали „скоро савршен брак са малим несугласицама“ додао је и како би певачицина мајка да јој је ћерка била малтретирана то пријавила надлежним органима, а не би након њене смрти готово свакодневно долазила у њихову кућу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осврнуо се и на једно Јеленино гостовање у емисији „Гранд Магазин“ у којој је она говорила управо о браку са њим. Одбрана је тражила од суда да се он уврсти у доказни материјал. Тужилаштво се није сложило са овим захтевом, али је судиница Јелена Шкулић рекла да ће суд о томе накнадно одлучивати, те да исти доставе на адресу суда.

– Постоји и ТВ емисија „Гранд продукције“ у којој је Јелена гостовала пре убиства и причала о свом приватном животу. Ту емисију могу погледати сви и уверити се да је она била срећна и испуњена жена, задовољна и у браку и као мајка. То јој се једноставно видело на лицу, емоције не могу да се сакрију. И зато, на крају морам да поновим – ја нисам убио Јелену! – рекао је Зоран Марјановић пред судом.

Јелена је баш у овој емисији говорила о томе како њена љубав са Зораном траје већ 13 година, како га је први пут видела када јој је било 12 година и како се заљубила у њега на први поглед. Причала је о томе како се годинама након тога нису видели, а да се љубав родила када су се коначно опет срели.

Нисмо се видели пар година и онда смо се опет срели када ми је било 16. Када сам имала 17 ступили смо у везу. Забављали смо се дуги низ година и на крају смо одлучили да то крунишемо браком. На све то као диван шлаг на торту добили смо предивну девојчицу. Она је пола он, пола ја у једном – испричала је Јелена тада.

Додала је како са Зораном има диван брак, како су непрестано заједно и како су једно другом у свему подршка, те како то не говори само зато што је пред камерама.

– Знате како кажу пред камерама све дивно, све бајно… Не, није до тога, заиста помажемо једно другом, што се каже народски као нокат и месо. Он у свом послу, делу композитора, ја у то упадам певам демо снимке. Овамо је он поред мене, заједно идемо на гостовања. Када треба да се смрша идемо, трчимо, кувамо чајеве, свуда смо заједно. Одрастала сам у породици у којој су моји мама и тата имали складан брак, увек су се подржавали, волели – што је на првом месту и најважније. Та љубав је срж живота. Лјубав је та која везује – испричала је Јелена Марјановић.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ